in

Dream11 Quiz Answers Today | Earn Free Cash Bonus Every Week

Dream11 Quiz Answers Today
Dream11 Quiz Answers Today

Dream11 Quiz Contest

Hello Guys, I hope you all are fine and enjoying our Fantasy Cricket and Referral Code articles regularly. In this article, you will get to know Dream11 Quiz Answers Today and its total process which will help you to earn Free Cash Bonus. Previously I had posted an article on my11circle cricket quiz contest. Now, Dream11 also come up with exactly the same type of offer. Dream11 Quiz Contest is introduced recently. Most of the questions asked related to the past year on these matches and related to previous IPL.

If you want to play Dream11 Quiz Contest then this article will definitely help you. If you can answer the right questions and your rank will in the top 500 then you will get free rs 100 cash bonus. You can answer one time from one account per day. So to know Dream11 Quiz Answers and how to answer Dream11 Cricket Quiz Contest, follow the below steps. You can also watch the latest video on my youtube channel

Dream11 Quiz Answers Today (02-07-2020)

Fantasy Cricket App Dream11 recently changed some rules in Dream11 Fantasy Quiz. A few weeks ago it was happening on Wednesday buy from last week you can play Dream11 Fantasy Quiz every Thursday. If you give answers quickly and if your all answers will correct. Then, top 10000 winners, every week can get a free cash bonus. I have earned Rs 50 cash bonus many times from Dream11 Fantasy Quiz, you can also earn like me. You can get Dream11 Fantasy Quiz Answers Today

Please note, to earn cash bonus you have to answer total five questions. Every question will available in every hour from 2PM onwards. Dream11 Quiz will start on today from 2PM and it will began till 6PM.

MS Dhoni Birthday Dream11 Quiz

 

Q1. MS Dhoni scored his first international century against Pakistan, an audacious 148 at VIJAG. How many ODI’s did he take to reach this milestone?

Ans- 5 (🤑)

Q2. MS Dhoni was unfortunately run out for a duck on his international debut. Who was the other batsman involved in his run out?

Ans- Mohammad Kaif (😳)

Q3. How old was MS Dhoni when he led India to the 2007 T20I World Cup glory?

Ans- 26 Years and 2 Months (👍)

Q4. Who is the first and only international wicket of MS dhoni with the ball?

Ans- Travis Dowlin (👏)

Q5. How many times has MS Dhoni led Chennai Super Kings into the finals of the Vivo IPL?

Ans- 8 (😳)

Dream11 Quiz Today

Q1. Which of these four players would have finished with most fantasy points in the world cup finals?

Ans- Adam Gilchrist (👏)

Q2. Which of these batsman would have scored the most fantasy points for their batting performances in these ODI’s?

Ans- Martin Guptil (👍)


Q3. These ODI innings defined their careers, but which of these batting performance would have given you most fantasy points?

Ans- MS Dhoni (👍)

Q4. Which of these individual Test Innings would have scored the most fantasy points?

Ans- Brain Lara 400 (👍)

Q5. Among these 4 players, who scored the highest fantasy points for their overall performance in ODI Debut?

Ans- KL Rahul (👏)

How To Play Dream11 Fantasy Cricket Quiz

First of all download app, if you don’t have the app yet. But if you already have a dream11 account, then update your previous dream11 app. After updating just follow the steps for Dream11 Quiz Answers Today.

1. Open Dream11 App >> Click on Your Profile Image

2. Now Tap on Find Profile >> Then Search Dream11 >> and then Follow and Open

3. You can see Dream11 Profile there >> Now Tap on Posts

4. Check Today’s Question >> Then Answer question as soon as possible.

To answer you just have to select an emoji out given four. For example, if quiz question is who is the captain of IPL team CSK?. Obviously Dream11 Quiz Answers is MS Dhoni. So to choose the answer you have to select the right answer emoji. This process is quite similar to Facebook Like or reacting to other photos.

Dream11 Quiz starts every Thursday from 2PM. Starting from 2PM you have to answer five questions correctly within the top 10000 winners. The five questions are available at 2PM, 3PM, 4PM, 5PM, 6PM.

If you are eligible to win, then within next few days your account will be credited with Rs 50 cash bonus. To know each question answers join tech suvam telegram channel, link on the above paragraph.

 

Summary

I think now you all know Dream11 Quiz Answers Today and how to answer Dream11 Cricket Quiz Contest. This is a very simple process, you just have to choose the right emoji from given options. Every Thursday dream11 quiz starts from 2 PM on the basis of current sports tournament. If you don’t know the answer then either you can google, or can know the answer from our telegram channel. There are a total of 5 questions available which you have to answer. If you are among the top 10000 winners then within next few days your dream11 bonus account will be credited with Rs 50 cash bonus, sometimes with Rs25. So if you want to play Dream11, but you don’t want to invest money from the bank then this is a great option for you to earn some real cash bonus genuinely.

 

Dream11 Quiz Answers Today

 

1) Click the share button and share it
(2) Join our Telegram Channel HERE 
(3) Follow us TwitterInstagramGoogle plusFacebook page
(4) Download Android & Ios App HERE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
How To Use Instagram Reels Feature On Andriod and iOS Smartphone

How To Use Instagram Reels Feature On Andriod and iOS Smartphone

How To Use JioMeet App on Mobile

How To Use JioMeet App on Mobile